Tävling i havslivräddning - Niklas Bengtsson memorial

Tävling i havslivräddning till minne av Niklas Bengtsson, en hängiven och engagerad livräddare som på olika sätt varit verksam i Livräddarna sedan slutet av 1980-talet. Tävlingen som gick av stapeln i Tylösand den 8 augusti 2020 tillägnas Niklas Bengtssons minne. Niklas lämnade oss alldeles för tidigt senhösten 2019.

Kommentator: Göran Gustavsson
Kameror: Mikael Nordström och Tommy Karlsson
Produktion: NPP Photo Sweden AB – www.npp-photo.com

Sibylla - Försök med drönare

Sibylla har varit verksamt sedan 1932 och har alltid varit i framkant av branschens utvecklingen. Så kanske även den här gången med matleverans med hjälp av drönare. En test som framöver säkert kan blir verklighet.

Produkton: NPP Photo Sweden AB – www.npp-photo.com

Ellinor Springstrike - My Church Berlin 2020

I samband med Country Music Meeting i Berlin den 8 februari 2020 kommer här några samlade klipp när Ellinor och bandet ska ta sig fram med Berlins kollektivtrafik. De kom ganska snart fram till en gemensam sak: Ta en taxi 🙂

Produktion: NPP Photo Sweden AB – www.npp-photo.com

Placeholder
Featured
Young Artists
2017 - 2017

Young Artists – 2017

Newest Episode: Avsnitt 1

Följ fyra unga talangers resa framåt för att få den erfarenhet de behöver som artister. Tilda Vodusek, Ruby Lindén, Albin Märsund och Gustav Lindholm är frontfigurerna i web-serien Young Artists. Följ med bakom kulisserna, lär känna artisterna, träffa teamet bakom Young Artists och låt dig inspireras av hur du själv kan jobba framåt som artist. Deras första delmål blir att genomföra en sommarturné 2017 med sin egna show med premiär 1 juli på Barnens Hinderbana i Umeå.

Programmet är inspelat på Brewhouse i Göteborg.  Programserien presenteras i samarbete med Göstas Buss. Läs mer på www.youngartists.se

Videoproduktion: NPP Photo Sweden AB - www.npp-photo.com

Showing all 2 results