BETAL-TV

Vi har alla våra betalfilmer samlade hos operatören Voyd. Där tillhandahåller vi hela filmer och konserter som en betaltjänst. Klicka på länken nedan för att ta del av utbudet.

Nedan finns trailers på respektive film där det går att bilda sig en uppfattning om innehållet. Det går bra att ”smygtitta” ett par minuter när filmen är vald innan man bestämmer sig för att betala.

Trailers

Förhandstitta gratis innan du bestämmer dig. När du bestämt dig finns respektive filmer nedan under Betalfilmer.

Hyllningskonsert till Gunnar Wiklund - Trailer

NPP Photo Sweden AB 193 views 25 april, 2022 17:29

En konsert med många av Gunnar Wiklunds mest kända låtar, gestaltad av Pär Sjölander tillsammans med Billy Heil kör & orkester. Mellan låtarna berättar Per om Gunnars liv och olika händelser. Det blir en resa genom tiden.

Hela konserten finns tillgänglig via betaltjänst på www.intertv.se
...

Elvis Presley, Edvard Persson och Edith Piaf - Trailer

NPP Photo Sweden AB 79 views 25 april, 2022 17:22

De kända artisterna gestaltas av Håkan Brinck som Elvis Presley, Michael Segerström som Edvard Persson och Maria Knutsson som Edith Piaf.

Konserter innehåller många av deras kända låtar varvade med berättelser ut deras liv. En trevlig resa genom tiden tillsammans med musiken. Hela konserten finns tillgänglig via betaltjänst på www.intertv.se.
...

Betalfilmer

Här finns betalfilmerna i full längd. Klicka på knappen ”Visa mer” under respektive film för att köpa biljett. Du kan sedan se filmen hur många gånger som helst under en vecka. Mycket nöje!

Elvis Presley – Edvard Persson – Edith Piaf

Hyllningskonsert till Gunnar Wiklund